Wie

Drie ervaren
advocaten

Ryckaert & Ryckaert advocatenassociatie wordt ‘bemand’ door 3 ervaren advocaten. We zijn een familiebedrijf en gaan voor een persoonlijke aanpak.

Leen Ryckaert

Leen Ryckaert

Leen Ryckaert is licentiaat in de rechten en studeerde in 1984 af aan de Vrije Universiteit Brussel. Zij begon haar carriëre in hetzelfde jaar aan de balie van Gent en trad daarbij in de voetsporen van haar vader Arsène Ryckaert.

Lieve Ryckaert

Lieve Ryckaert

Lieve Ryckaert is licentiaat in de rechten en notariaat en behaalde haar diploma’s aan de Vrije Universiteit Brussel in respectievelijk 1989 en 1990. Na een eerste ervaring in het notariaat in het Brusselse kwam ze in 1995 aan de Gentse balie en vervoegde zij het kantoor.

In 2000 werd Lieve bestuurslid bij de Vlaamse Conferentie van de Gentse balie.

Kira Gouwy

Kira Gouwy

Kira Gouwy is master in de rechten en behaalde in 2013 haar diploma aan de Universiteit van Gent. Tijdens haar laatste masterjaar liep zij stage op het kabinet van de onderzoeksrechter te Gent waar zij het gerechtelijk vooronderzoek en strafzaken van dichtbij kon volgen. Deze ervaring komt vandaag van pas bij de behandeling van strafrechtelijke dossiers.

In 2016 behaalde zij haar certificaat bijzonder jeugdrecht. In juni 2018 werd ze verkozen als bestuurslid bij de Vlaamse Conferentie van de Gentse balie.

We kunnen vast iets voor u betekenen

Contacteer ons vrijblijvend voor een verkenningsgesprek in vertrouwen.

CONTACTEER ONS